onsdag den 31. marts 2010

Blogging er dødt, længe leve blogging!

Alle såkaldte "Web 2.0"-eksperter har erklæret blogs for døde. Det synes jeg egentlig også selv - for hvor mange skriver egentlig blogs med indhold der er værd at læse? Ikke mange - for mit eget vedkommende læser jeg mest fag-relaterede blogs om programmering og grafisk design. "Jamen, hvorfor fanden har du så selv en blog?", hører jeg nogen sige.. Tjah.. mest for egen skyld egentlig.. Jeg er ikke dagbogstypen, men jeg synes alligevel at det er skægt at støve gamle indlæg op, om - lad os sige 4-5 år.. og så se hvad jeg tænkte på dengang .. som jo så er nu, men lige om lidt.. før...

Hvad rører der sig så i min hjerne for tiden? Jo, en helt masse.. Nogen ville måske sige det er svingninger i tomrummet, men jeg gør mig mange tanker om fremtiden. Der er så meget jeg gerne vil afprøve, at døgnets 24 timer ikke er nok.

Jeg har jo mit elskede firma Freestyle Design (grafisk bureau med mere ;)).. vi er inde i en hård periode for tiden, specielt fordi kunderne ikke betaler til tiden og fordi det måske ikke lige var det mest gunstige tidspunkt at udvide forretningen på nu, set i lyset af den globale finansielle krise. Men på den anden side, så har netop udvidelsen med en tøjafdeling ført en masse ekstra godt med sig, nye kammeratskaber, nye kunder osv. så jeg er superoptimistisk ang. tiden der kommer. Et eller andet sted er det også fedt at kunne sige, ja - vi prøvede sgu.. Jeg ville have ærget mig gul og grøn, hvis vi ikke havde prøvet. Nu må vi så se hvor det bærer henad :-) Vi barsler i øvrigt med en fin ny umbraco Shop, som vi i øjeblikket kører test på. Det har taget en del måneder at få den på benene, men jeg er stolt af resultatet. Vi ved endnu ikke, hvordan den skal markedsføres, det handler også lidt om hvordan vores testkunder modtager den -så mere info tilkommer senere, måske :-)

Yderligere så går jeg med overvejelser om at begynde at skrive en science fiction-historie i bogformat.. Det bliver nok et årelangt projekt. Men jeg synes ærligt talt der mangler noget dansk-produceret i den genre. Jeg ved ikke helt hvad plottet skal være, men det bliver nok noget Blade Runner vs. Danmark. Hovedpersonen kan så meget vel komme til at hedde Sørensen i stedet for Deckard. Udover det så har jeg mere eller mindre bestemt mig for, at fremtiden ikke skal være så dyster, som diverse scifiromaner gerne vil gøre den til... Jeg tror ikke på Orson Welles'ske tilstande.. Måske en light-model... Vi får se... ;-)

Nå, nu vil jeg se Terminator: Salvation,
- ha' det rart!

/Simon

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Sådan DR2!

I går viste dansk flowtv sig fra sin bedste side... DR2s temaaften/nat omkring amerikanernes månelanding i 1969 var helt fænomenal. Det ...