Gå videre til hovedindholdet

Man burde jo sove...

Kender I det der med, at man burde sove, men har hovedet fuldt af idéer? I øjeblikket arbejder jeg på et "plugin" til vores hjemmeside, så man kan designe tøj i realtime, dvs. putte sit logo på, og få en idé til, hvordan det måske ender ud. Gid jeg havde resourserne til at hive et halvt år ud af kalenderen til at arbejde udelukkende på den. Den bygges i øvrigt i Flash 10... og selvfølgelig har den umbraco som backend ;) Jeg ville helst bygge den i Silverlight, men gider folk installere plugin'et mon?

Apropos umbraco så formastede jeg mig til at købe et abonnement på deres videotutorials. Det gav lysten til at blive certificeret umbraco-ninja, for jeg kan en god del af de ting der præsenteres i videoerne.. meen.. det er alligevel en stor sum penge for en fattigrøv som mig, og umbraco's popularitet til trods, så er jeg i tvivl om certificeringen betyder noget?

Forresten hacker jeg lidt på uForum til umbraco i håb om at det kommer til at virke på alt andet end Microsoft SQL Server - ikke fordi jeg har noget imod den - slet ikke - fænomenal databaseserver.. Men jeg går ind for det frie valg ;-) Så kan vi få den til at virke på MySQL og Oracle evt. så er jeg en glad mand :)

Har fået ny kørestol - den hedder Quasar og importeres af A-stole i Aalborg. Kæft den er sej. Standardudgaver af kørestole er sådan lidt bessemor-agtige, men den her.. Uha! Det er en racer!

Hvad skal jeg mere have ud af min hjerne, jo - jeg barsler lidt med et nyt personligt projekt - scifinyt.dk.. som det ses er jeg gået lidt i gang, men jeg mangler at fixe det kære uForum før jeg kan komme videre. ScifiNyt skal være det f'ørende site inden for science fiction-nyheder i DK. Intet mindre! Så nu må vi se hvordan det går..

Nå jeg skulle egentlig sove.. Godnat ;-)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Devlog #2

Hov! Jeg proklamerede jo tidligere, at jeg ville skrive om mit arbejde med Handicapguiden.dk Der er sket en del - jeg arbejder stadig på at smelte guiden sammen med Handicapparkering, sådan at parkeringspladser, toiletter, seværdigheder osv. figurerer i et samlet kort Så er jeg i gang med at bygge en automatisk linkchecker. Den skal tjekke for døde links i kataloget, fordi jeg kan godt mærke, at jo flere links, der kommer ind i systemet, jo sværere bliver det at holde øje med, om tingene rent faktisk virker som de skal. Jeg hader at møde et dødt link lige så meget, som du sikkert gør. Der er kommet en tilmeldingsformular - den ser måske simpel ud med det blotte øje, men bagved har jeg bygget således, at jeg nemt kan klikke nye felter på. Det gør også, at jeg nemt kan oprette nye formularer, hvis jeg f.eks beslutter mig for at sende nyhedsbreve ud på et tidspunkt. Alle links i foreningskategorien har fået deres sociale medier hægtet på som alternative klik-muligheder, så nu er det bleve

Kom nu for fa'en...

Nu skriver han igen, ham Simon. Han er da også møgsur hele tiden? Nej, hvis du kendte mig, ville du vide, at jeg er optimist 97% af tiden. Jeg er ikke sur, jeg er snarere skuffet.  Skuffet over, at der sidder politikere og embedsmænd derude for hvem handicapområdet rager en høstblomst, som kun kender til at svinge sparekniven. Det burde rage folk en helt masse - uanset politisk ståsted - man behøver ikke være økonom for at vide, at hvis man kan bruge folk som en aktiv ressource i samfundet, så bliver de sjovt nok ikke så stor en udgift heller. Man har sådan et fastlåst billede af, hvad der er samfundsmæssig kapital. Måske synes man, at det kun er bundlinien, der tæller - men så skal man måske prøve at nuancere sin opfattelse. Jeg tror på et samfund i fremdrift for alle mennesker. Jeg voksede op i 80'erne og 90'erne, hvor der var en helt anderledes tro på os handicappede og vores ressourcer. Bryder mig faktisk ikke rigtig om at skrive blogindlæg a' la dette, men jeg reager

Arbejdsmarkedet og handicappede er som to modpoler

Jo, der er bestemt virksomheder derude, der gør sit for at inkludere folk med et handicap. Men der er ikke nok, der gør en aktiv indsats.  Så så arbejsløshedskurven blandt fleksjobbere helt anderledes ud.   "Et fleksjob er en ansættelse, hvor der tages hensyn til, at din arbejdsevne er begrænset på grund af helbredsmæssige forhold. Det betyder, at opgaver og arbejdstid i fleksjobbet bliver tilpasset det, du kan klare." (borger.dk) Her til morgen var jeg så ved at få kaffen galt i halsen, da jeg læste hos Radio4, at staten med beskæftelsesminister Peter Hummelgaard (S) ved roret, har gjort det ulovligt for personer under fleksjobordningen at arbejde i deres ægtefælles virksomhed. Årsagen? For at bekæmpe snyd. Det kan man jo normalt ikke have noget imod, hvis det da ikke lige var, fordi beslutningen indebærer, at det rammer almindelige, lovlydige mennesker hårdt. Det er svært nok for personer med et større eller mindre handicap at få arbejde i forvejen, og ca. hver femte