tirsdag den 30. marts 2010

Man burde jo sove...

Kender I det der med, at man burde sove, men har hovedet fuldt af idéer? I øjeblikket arbejder jeg på et "plugin" til vores hjemmeside, så man kan designe tøj i realtime, dvs. putte sit logo på, og få en idé til, hvordan det måske ender ud. Gid jeg havde resourserne til at hive et halvt år ud af kalenderen til at arbejde udelukkende på den. Den bygges i øvrigt i Flash 10... og selvfølgelig har den umbraco som backend ;) Jeg ville helst bygge den i Silverlight, men gider folk installere plugin'et mon?

Apropos umbraco så formastede jeg mig til at købe et abonnement på deres videotutorials. Det gav lysten til at blive certificeret umbraco-ninja, for jeg kan en god del af de ting der præsenteres i videoerne.. meen.. det er alligevel en stor sum penge for en fattigrøv som mig, og umbraco's popularitet til trods, så er jeg i tvivl om certificeringen betyder noget?

Forresten hacker jeg lidt på uForum til umbraco i håb om at det kommer til at virke på alt andet end Microsoft SQL Server - ikke fordi jeg har noget imod den - slet ikke - fænomenal databaseserver.. Men jeg går ind for det frie valg ;-) Så kan vi få den til at virke på MySQL og Oracle evt. så er jeg en glad mand :)

Har fået ny kørestol - den hedder Quasar og importeres af A-stole i Aalborg. Kæft den er sej. Standardudgaver af kørestole er sådan lidt bessemor-agtige, men den her.. Uha! Det er en racer!

Hvad skal jeg mere have ud af min hjerne, jo - jeg barsler lidt med et nyt personligt projekt - scifinyt.dk.. som det ses er jeg gået lidt i gang, men jeg mangler at fixe det kære uForum før jeg kan komme videre. ScifiNyt skal være det f'ørende site inden for science fiction-nyheder i DK. Intet mindre! Så nu må vi se hvordan det går..

Nå jeg skulle egentlig sove.. Godnat ;-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Sådan DR2!

I går viste dansk flowtv sig fra sin bedste side... DR2s temaaften/nat omkring amerikanernes månelanding i 1969 var helt fænomenal. Det ...