Gå videre til hovedindholdet

Mit kursus i dovenskab for stressede

Dag 1:

1. Hvordan man bevidst sover fra sit vækkeur
(her lærer du teknikker til hvordan man slår vækkeuret fra UDEN at vågne, og ultimativt, hvis det ikke er nok, hvordan man straffer vækkeuret bedst ved at kende dets svage punkter ifm. det korte, men præcise og udslettende kast i væg / gulv).

2. Hvordan man ordner morgentoilette i halvt sovende tilstand. Her øves i sansningsteknikker, der sikrer at man nu rammer, hvor der rammes skal. Her trænes også i hvordan man for guds skyld undgår det kolde vand - man skulle jo nødig vågne.

3. Under dette punkt gennemgår vi hvordan man laver overspringshandlinger på arbejdspladsen/skolen/what
ever. Vi øver i at få kaffepauser til at vare længere end 30 minutter. Endelig øver vi gode undskyldninger så man kan snige sig til en lille lur i arbejdstiden.

4. Gider jeg ikke skrive... Vi springer videre til dag 2.

Dag 2:

1. Vi starter med at tage på shopping. Her kigger vi på hvilke færdigretter der tager kortest tid at tilberede. I dette forløb lærer kursisten at betjene en microbølgeovn. Dernæst finder vi afdelingen med robotstøvsugere, og anbefaler hvilken model man bør købe. Vi slutter indkøbsturen af med at uddele kort der viser vej til nærmeste fastfood-restauranter i hele Europa. Disse kort er naturligvis laminerede, da de jo naturligvis skal holde længe.

2. Vi kigger på hvordan man stabler opvasken bedst muligt, så den ikke ser ud af så meget, uanset mængde.Vi studerer opvaskningstekniker både den gamle med sæbe og børste, men også den nye og effektive, der involverer et syrebad og en microbølgeovn. Vi kigger også på hvordan man fordeler sit tøj vilkårligt i hjemmet vha. "orden-i-kaos-princippet".
 Det foregår ved at man placerer sit tøj i en anelse uorganiserede stakker, men alligevel i en sådan orden at man sagtens kan finde det igen.

3. Vi undersøger skidt og snavs, og finder ud af, at det ikke er sundhedsskadeligt sådan lige med det samme. I grupper diskuterer vi hvordan man nemmest navigerer i et støvfyldt hjem, vi prøver også teknikker i praksis - her er det en fordel hvis man i forvejen kan bare lidt hundesvømning. Vi kommer også ind på forgiftningssymptomer, og hvornår man i så fald skal søge læge.

4. Inden kurset afsluttes, snupper vi lige en lur..

Hvordan lyder det? Er det noget der kan sælges? ;-)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Arbejdsmarkedet og handicappede er som to modpoler

Jo, der er bestemt virksomheder derude, der gør sit for at inkludere folk med et handicap. Men der er ikke nok, der gør en aktiv indsats.  Så så arbejsløshedskurven blandt fleksjobbere helt anderledes ud.   "Et fleksjob er en ansættelse, hvor der tages hensyn til, at din arbejdsevne er begrænset på grund af helbredsmæssige forhold. Det betyder, at opgaver og arbejdstid i fleksjobbet bliver tilpasset det, du kan klare." (borger.dk) Her til morgen var jeg så ved at få kaffen galt i halsen, da jeg læste hos Radio4, at staten med beskæftelsesminister Peter Hummelgaard (S) ved roret, har gjort det ulovligt for personer under fleksjobordningen at arbejde i deres ægtefælles virksomhed. Årsagen? For at bekæmpe snyd. Det kan man jo normalt ikke have noget imod, hvis det da ikke lige var, fordi beslutningen indebærer, at det rammer almindelige, lovlydige mennesker hårdt. Det er svært nok for personer med et større eller mindre handicap at få arbejde i forvejen, og ca. hver femte

Handicaptilgængelighed - update

Jeg tænkte, jeg lige ville skrive en lille status på min rejse ud i mere handicaptilgængelighed. Jeg har i den forgangne uge kontaktet 2 store danske analyseinstitutter, for at høre om de nogensinde havde lavet en undersøgelse af, hvor ofte handicappede må fravælge butikker pga. dårlig handicaptilgængelighed. Det ene analyseinstitut har jeg ikke hørt fra endnu, det kan dog være, de lige skal grave i arkiverne ;) Det andet, havde ikke lavet en sådan undersøgelse. Det havde jeg nu heller ikke forventet ;-) Så hvis jeg skal finde svar på sådan noget, så skal jeg nok søge mere specialiserede steder. Flere billeder Udover det har jeg modtaget nye billeder. Tak til John Jensen og Karina Hjorth for billederne. De første to billeder er fra to forskellige handicaptoiletter hos Nordisk Film Bio Randers - to rigtig fine toiletter har de, men se så hvor spejlene sidder. På det ene kan man lige ane Karinas telefon, men hun har faktisk ikke selv mulighed for at se sig selv i spejlet.

Den sidste playliste

Jeg har besluttet mig for at stoppe med at lave playlister på Spotify . Det blev til 128 playlister med alt lige fra elektronisk musik til rock og pop. Højdespringeren var Techno, Trance og Progressive (TTP), hvor jeg lige akkurat nåede at publicere playliste nr. 100.  Link:  Min Spotifyprofil Jeg startede i 2011* og med et gennemsnit på 50-60 tracks pr. playliste er det blevet til en del. TTP-scenen er produktiv, må man sige :)   Selvom jeg har lagt mest arbejde i TTP-playlisterne henover årene, så er det paradoksalt nok C64/Amiga playlisten, der har flest followers. Ikke et prangende antal, men jeg har heller ikke pløjet internettet tyndt for musiksites at markedsføre mig på. Jeg postede primært til ShareMyPlaylist og Twitter - men måske skulle jeg også have gravet mig mere ned i grupperne på Facebook? Burde nok også have lavet en brandkonto, men så er vi nok udeover, at det er et hyggeprojekt. Jeg har altid tilstræbt at der skulle udkomme en liste hver måned - det har jeg nogenlunde