lørdag den 17. juli 2010

Mit kursus i dovenskab for stressede

Dag 1:

1. Hvordan man bevidst sover fra sit vækkeur
(her lærer du teknikker til hvordan man slår vækkeuret fra UDEN at vågne, og ultimativt, hvis det ikke er nok, hvordan man straffer vækkeuret bedst ved at kende dets svage punkter ifm. det korte, men præcise og udslettende kast i væg / gulv).

2. Hvordan man ordner morgentoilette i halvt sovende tilstand. Her øves i sansningsteknikker, der sikrer at man nu rammer, hvor der rammes skal. Her trænes også i hvordan man for guds skyld undgår det kolde vand - man skulle jo nødig vågne.

3. Under dette punkt gennemgår vi hvordan man laver overspringshandlinger på arbejdspladsen/skolen/what
ever. Vi øver i at få kaffepauser til at vare længere end 30 minutter. Endelig øver vi gode undskyldninger så man kan snige sig til en lille lur i arbejdstiden.

4. Gider jeg ikke skrive... Vi springer videre til dag 2.

Dag 2:

1. Vi starter med at tage på shopping. Her kigger vi på hvilke færdigretter der tager kortest tid at tilberede. I dette forløb lærer kursisten at betjene en microbølgeovn. Dernæst finder vi afdelingen med robotstøvsugere, og anbefaler hvilken model man bør købe. Vi slutter indkøbsturen af med at uddele kort der viser vej til nærmeste fastfood-restauranter i hele Europa. Disse kort er naturligvis laminerede, da de jo naturligvis skal holde længe.

2. Vi kigger på hvordan man stabler opvasken bedst muligt, så den ikke ser ud af så meget, uanset mængde.Vi studerer opvaskningstekniker både den gamle med sæbe og børste, men også den nye og effektive, der involverer et syrebad og en microbølgeovn. Vi kigger også på hvordan man fordeler sit tøj vilkårligt i hjemmet vha. "orden-i-kaos-princippet".
 Det foregår ved at man placerer sit tøj i en anelse uorganiserede stakker, men alligevel i en sådan orden at man sagtens kan finde det igen.

3. Vi undersøger skidt og snavs, og finder ud af, at det ikke er sundhedsskadeligt sådan lige med det samme. I grupper diskuterer vi hvordan man nemmest navigerer i et støvfyldt hjem, vi prøver også teknikker i praksis - her er det en fordel hvis man i forvejen kan bare lidt hundesvømning. Vi kommer også ind på forgiftningssymptomer, og hvornår man i så fald skal søge læge.

4. Inden kurset afsluttes, snupper vi lige en lur..

Hvordan lyder det? Er det noget der kan sælges? ;-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Devlog #2

Hov! Jeg proklamerede jo tidligere, at jeg ville skrive om mit arbejde med Handicapguiden.dk Der er sket en del - jeg arbejder stadig på at ...