Gå videre til hovedindholdet

Ekstra Bladet laver copy/paste-journalistik

Det kan godt være Ekstra Bladets hjemmeside er gratis og alt det der, men jeg synes det tangerer til det pinlige,  når man opdager at den artikel man sidder og læser, er et rip-off fra en norsk ditto.

Udklippet stammer fra adressen: http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article1629623.ece
(klik for stor udgave)

Det er absolut ikke første gang det sker, og man kan jo spekulere over, om det samme gør sig gældende i den papirbaserede betalingsudgave? Er den danske avispresse virkelig så presset at man er nødt til den slags copy/paste-juks?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Danmark - tilgængelighedens uland

Dette indlæg er skrevet i affekt. En lille fortælling om, hvordan det er, at være handicappet i dagens Danmark. Jeg er rasende. Og jeg er ellers normalt en stille og fredelig mand, "det-går-nok"-typen. Men det gør det altså ikke.

Mit raseri er et resultat af, at jeg endnu engang må konstatere, at handicappede bliver diskrimineret. 2 af mine venner ville have været en tur på CPH:PIX for at se filmen "In Embryo" med Ulrich Thomsen. De prøver 3 biografer, men ingen af dem er handicapvenlige - ingen - i København!!

Hallo, så vil man da skide på sit klientel. Hvorfor - når man er en filmfestival - tænker man ikke alle ind? Det er irriterende og tankeløst. Jeg er træt af at høre på alle de fucking undskyldninger - "jamen, det havde vi ikke lige tænkt på" - jo, gu' havde I så, men det var garanteret en økonomisk afvejning af, hvor I kunne få det billigst, og så blev vi - handicappede - nok skåret fra, fordi vi nok ville være dem der kvækkede mindst. Vi er jo…

Handicaptilgængelighed - update

Jeg tænkte, jeg lige ville skrive en lille status på min rejse ud i mere handicaptilgængelighed. Jeg har i den forgangne uge kontaktet 2 store danske analyseinstitutter, for at høre om de nogensinde havde lavet en undersøgelse af, hvor ofte handicappede må fravælge butikker pga. dårlig handicaptilgængelighed.

Det ene analyseinstitut har jeg ikke hørt fra endnu, det kan dog være, de lige skal grave i arkiverne ;) Det andet, havde ikke lavet en sådan undersøgelse. Det havde jeg nu heller ikke forventet ;-) Så hvis jeg skal finde svar på sådan noget, så skal jeg nok søge mere specialiserede steder.

Flere billeder
Udover det har jeg modtaget nye billeder. Tak til John Jensen og Karina Hjorth for billederne.
De første to billeder er fra to forskellige handicaptoiletter hos Nordisk Film Bio Randers - to rigtig fine toiletter har de, men se så hvor spejlene sidder. På det ene kan man lige ane Karinas telefon, men hun har faktisk ikke selv mulighed for at se sig selv i spejlet. Det duer ikke…

Kære dagbog

Kære dagbog,

Jeg er i et ret melankolsk humør i dag - øv, jeg er ellers superoptimistisk anlagt og  jeg glædes over det nære, min famile, mine venner og mine bekendtskaber. Jeg glæder mig over, når jeg vågner, og fuglene pipper ude foran mit vindue - jeg er, i al beskedenhed, ret god til at glædes over små ting, og det er grunden til min evige optimisme. Men kigger jeg ud i verden, så synes jeg fremtiden tegner mere dyster end jeg i min vildeste fantasi kunne forstille mig i mit nu 37-årige liv.

Verden i dag:Vi udrydder dyr med en fart, der er ganske uhyggelig, og hvis ikke udviklingen vender, er tigeren, giraffen, mange abearter, og elefanten blandt dyr, som du om få årtier skal tage i Zoo for at se. Der er en masse dejlige mennesker, der gør noget - men penge og politik gør, at udrydningen af dyrene alligevel er uhyggeligt nært forestående. Naturen må - åbenbart - altid vige, når der er penge indblandet.Vi har borgere, der må prioritere om børnene skal have mad eller medicin. Der er …