mandag den 16. januar 2012

Når genindspilninger bliver for meget

Må indrømme at det fryder mig, når jeg kan læse at en film som "The Girl with The Dragon Tattoo" flopper i de amerikanske biografer.

Se f.eks DR's artikel her: http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2011/12/27/111302.htm

Hvorfor fryder det mig så meget? Jo, jeg synes det er noget besynderligt noget, at de amerikanske filmselskaber har behov for at lave en geninspilning af en i forvejen god film. "The Girl with The Dragon Tattoo" er en genindspilning af "Mænd der hader kvinder", hvor sidstnævnte havde semikendte skuespillere (i Norden) som f.eks Michael Nyqvist og Noomi Rapace, så er de i den amerikanske version erstattet af eksempelvis Daniel Craig (James Bond m.fl.) og Rooney Mara (The Social Network, "ER"), som må siges at have mere international pondus.

Jeg er nok den største sucker for amerikanske film - nordiske film med undtagelse af nogle få - siger mig ikke så meget. Men når det kommer til lige netop "The Girl with The Dragon Tattoo", så fatter jeg simpelthen ikke at den overhovedet eksisterer - efter hvad jeg kan læse, så elskede amerikanerne originaludgaven. Men det lader ikke til, at filmudgiverne gør det samme, siden amerikanerne får tvunget "The Girl with The Dragon Tattoo" ned over hovedet.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Sådan DR2!

I går viste dansk flowtv sig fra sin bedste side... DR2s temaaften/nat omkring amerikanernes månelanding i 1969 var helt fænomenal. Det ...