lørdag den 26. oktober 2013

Razorpit-erfaringer - til slibning af barberblade

Jeg synes lige, jeg ville dele mine erfaringer med jer omkring mit køb af Razorpit. Razorpit bruges at slibe ens barberblade, så de holder længere. Selve produktet er ret beset bare en silikone-belagt klods, der giver masser af friktion når man kører barberbladet henover, og det er så det der gør at barberbladet slibes.

Tricket med Razorpit er, at man inden eller efter barbering lige smører Razorpitten ind i barberskum eller sæbe, og så kører man lige 4-5 gange med barberbladet på overfladen af razorpit, modsat normal barberingsretning, så slibes barberbladet. Utrolig simpelt.

Razorpit skulle ifølge deres egen emballage kunne øge barberbladets holdbarhed til helt op til 150 ganges brug. Det er alligevel lidt af en påstand, som jeg er spændt på at efterprøve. Normaltvis holder mine (f*cking) DYRE Gillette barberblade til ca. 8-10 ganges brug, men så er de altså også trælse, og så river og flår de mere end de barberer. Men hvis jeg kan slippe for at lange x antal 100 kr. over disken ca. hver anden måned, så gør jeg gladeligt det. 


Virker det så?

Jeg synes det virker - jeg kan mærke at barberbladet får lidt af ungdommen tilbage efter en slibning, hvilket tydeligt kan mærkes under barberingen. Men jeg tvivler stærkt på det holder 150 gange. Det ER altså ikke som at barbere sig med et nyt barberblad, og jeg synes heller ikke man får den der fine barbering, som et nyt blad giver. Men en ganske fin løsning til prisen - man må bare ikke forvente mirakler.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Devlog #2

Hov! Jeg proklamerede jo tidligere, at jeg ville skrive om mit arbejde med Handicapguiden.dk Der er sket en del - jeg arbejder stadig på at ...