Gå videre til hovedindholdet

Razorpit-erfaringer - til slibning af barberblade

Jeg synes lige, jeg ville dele mine erfaringer med jer omkring mit køb af Razorpit. Razorpit bruges at slibe ens barberblade, så de holder længere. Selve produktet er ret beset bare en silikone-belagt klods, der giver masser af friktion når man kører barberbladet henover, og det er så det der gør at barberbladet slibes.

Tricket med Razorpit er, at man inden eller efter barbering lige smører Razorpitten ind i barberskum eller sæbe, og så kører man lige 4-5 gange med barberbladet på overfladen af razorpit, modsat normal barberingsretning, så slibes barberbladet. Utrolig simpelt.

Razorpit skulle ifølge deres egen emballage kunne øge barberbladets holdbarhed til helt op til 150 ganges brug. Det er alligevel lidt af en påstand, som jeg er spændt på at efterprøve. Normaltvis holder mine (f*cking) DYRE Gillette barberblade til ca. 8-10 ganges brug, men så er de altså også trælse, og så river og flår de mere end de barberer. Men hvis jeg kan slippe for at lange x antal 100 kr. over disken ca. hver anden måned, så gør jeg gladeligt det. 


Virker det så?

Jeg synes det virker - jeg kan mærke at barberbladet får lidt af ungdommen tilbage efter en slibning, hvilket tydeligt kan mærkes under barberingen. Men jeg tvivler stærkt på det holder 150 gange. Det ER altså ikke som at barbere sig med et nyt barberblad, og jeg synes heller ikke man får den der fine barbering, som et nyt blad giver. Men en ganske fin løsning til prisen - man må bare ikke forvente mirakler.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Arbejdsmarkedet og handicappede er som to modpoler

Jo, der er bestemt virksomheder derude, der gør sit for at inkludere folk med et handicap. Men der er ikke nok, der gør en aktiv indsats.  Så så arbejsløshedskurven blandt fleksjobbere helt anderledes ud.   "Et fleksjob er en ansættelse, hvor der tages hensyn til, at din arbejdsevne er begrænset på grund af helbredsmæssige forhold. Det betyder, at opgaver og arbejdstid i fleksjobbet bliver tilpasset det, du kan klare." (borger.dk) Her til morgen var jeg så ved at få kaffen galt i halsen, da jeg læste hos Radio4, at staten med beskæftelsesminister Peter Hummelgaard (S) ved roret, har gjort det ulovligt for personer under fleksjobordningen at arbejde i deres ægtefælles virksomhed. Årsagen? For at bekæmpe snyd. Det kan man jo normalt ikke have noget imod, hvis det da ikke lige var, fordi beslutningen indebærer, at det rammer almindelige, lovlydige mennesker hårdt. Det er svært nok for personer med et større eller mindre handicap at få arbejde i forvejen, og ca. hver femte

Handicaptilgængelighed - update

Jeg tænkte, jeg lige ville skrive en lille status på min rejse ud i mere handicaptilgængelighed. Jeg har i den forgangne uge kontaktet 2 store danske analyseinstitutter, for at høre om de nogensinde havde lavet en undersøgelse af, hvor ofte handicappede må fravælge butikker pga. dårlig handicaptilgængelighed. Det ene analyseinstitut har jeg ikke hørt fra endnu, det kan dog være, de lige skal grave i arkiverne ;) Det andet, havde ikke lavet en sådan undersøgelse. Det havde jeg nu heller ikke forventet ;-) Så hvis jeg skal finde svar på sådan noget, så skal jeg nok søge mere specialiserede steder. Flere billeder Udover det har jeg modtaget nye billeder. Tak til John Jensen og Karina Hjorth for billederne. De første to billeder er fra to forskellige handicaptoiletter hos Nordisk Film Bio Randers - to rigtig fine toiletter har de, men se så hvor spejlene sidder. På det ene kan man lige ane Karinas telefon, men hun har faktisk ikke selv mulighed for at se sig selv i spejlet.

Devlog #2

Hov! Jeg proklamerede jo tidligere, at jeg ville skrive om mit arbejde med Handicapguiden.dk Der er sket en del - jeg arbejder stadig på at smelte guiden sammen med Handicapparkering, sådan at parkeringspladser, toiletter, seværdigheder osv. figurerer i et samlet kort Så er jeg i gang med at bygge en automatisk linkchecker. Den skal tjekke for døde links i kataloget, fordi jeg kan godt mærke, at jo flere links, der kommer ind i systemet, jo sværere bliver det at holde øje med, om tingene rent faktisk virker som de skal. Jeg hader at møde et dødt link lige så meget, som du sikkert gør. Der er kommet en tilmeldingsformular - den ser måske simpel ud med det blotte øje, men bagved har jeg bygget således, at jeg nemt kan klikke nye felter på. Det gør også, at jeg nemt kan oprette nye formularer, hvis jeg f.eks beslutter mig for at sende nyhedsbreve ud på et tidspunkt. Alle links i foreningskategorien har fået deres sociale medier hægtet på som alternative klik-muligheder, så nu er det bleve