tirsdag den 17. januar 2012

Lukker mit site scifinyt.dk

Her til aften tog jeg beslutningen om at lukke ned for ScifiNyt.dk, et site jeg har arbejdet on and off på i min fritid siden April 2010. Det var meningen at jeg skulle opdatere med nyheder hver dag. Men efterhånden som andre opgaver trængte sig på i hverdagen blev der mindre og mindre tid til opdateringer på siden. Sidste nyhed blev skrevet dagen før juleaften 2011. Det duer ligesom ikke for et website, hvor domænenavnet ender på NYT.

Det var ellers en stor fornøjelse at videreformidle stof, som jeg fandt på andre sites og omformede til små nyhedsresuméer. Det er min opfattelse at dem, der besøgte siden, var glade for de letfordøjelige resuméer, der gav et hurtigt overblik over dagens nyheder, og det lykkedes mig også at opbygge en mindre fanskare på Facebook og Twitter.

Men hvad så nu? Tja.. Nu vil jeg hellige mig andre fritidsprojekter. Jeg er bestemt ikke færdig med scifi og går og ruger på en ny plan. En ting er dog klart, og det er at der ikke bliver fokus på nyhederne - af flere årsager:

1. Nyheder kræver opdateringer HVER dag.
2. Nyhederne handler som regel kun om de store Hollywoodblockbustere
3. Det er tidskrævende selv at lave opsøgende journalistik. Tid som jeg ikke har pt.

Jeg havde mange planer for siden, bl.a. en mobilsektion, der kun indeholdt science fiction-relaterede mobilspil, og så var jeg godt i gang med et forum. Arbejdet er ikke spildt, for jeg overvejer at lave et rigtigt scifi-community hvor disse ting indgår. Men det skal strikkes rigtigt sammen, så jeg går et smut i tænkeboks og vender forhåbentligt klogere tilbage ;-)

2 kommentarer:

  1. Øv og træls - men jo desværre også forståeligt.

    SvarSlet
  2. Hej Janus,
    Jep - det der real life, der er sgu tidskrævende ;-) Har lige added dig på Twitter.

    SvarSlet

Sådan DR2!

I går viste dansk flowtv sig fra sin bedste side... DR2s temaaften/nat omkring amerikanernes månelanding i 1969 var helt fænomenal. Det ...